Skip to main content

Marc verslijt 80/90% van zijn knieen, herstelt dankzij PRPS

Oersporter Marc Veldkamp, squasher, golfer, tennisser, deelt zijn verhaal na 2x PRS voor zijn knieen. Hij liep half kreupel na jaren topsport, kon zijn knieen niet meer strekken en had ernstige beperkingen.

9 juli 2017 schrijft hij dit (https://www.facebook.com/marc.veldkamp.7/posts/10219715374301072)

De kogel is door de Kerk. Volgende week dinsdag herstellende knie operatie aan de rechterknie door Dokter Jeroen Stevens. Lang gewacht na mijn 1e knie operatie in 2007, waarbij de orthopeed zei dat mijn knieën voor 80 a 90 % versleten waren en ik met mijn sportverslaving (6x per week liefst zo zwaar mogelijk sporten) binnen 5 a 10 jaar een kunstknie zou hebben. In de overtuiging dat de voortschrijdende techniek mij op den duur zou helpen heb ik gewacht en ben ik (met meer beleid) blijven sporten en heb ik veel baat gehad bij core stability oefeningen .. Tot ik 2 maanden geleden in gesprek met … kwam en zij mij wees op de nieuwe techniek die door Jeroen wordt toegepast. Het herstel vindt plaats met het inbrengen in de knie van lichaamseigen stoffen die voor de aangroei van kraakbeen zorgen. Ik kijk uit naar het resultaat!!

Volg zijn herstel van toenzijn eerste potjes squash op het NK en lees hier zijn Knie update 2.3 – dag 24

Eergisteren 9 holes gegolfd, niet een keer de behoefte gehad om te gaan zitten, normaal gesproken had ik dat bij de 4e hole al. Vanochtend heerlijk een uur gewandeld in de regen🌧️🌧️🌧️. Gelijk Himalaya uitrusting (jas, broek en schoenen) getest en goed bevonden👍. Looptraining moet nu beginnen, anders houd ik volgend jaar Robert niet bij 😬. Verder weer heerlijk een keer of 5 getennist en om de dag wat core stabilty gedaan 💪💪💪. Binnenkort mag ik weer de squashbaan op tegen Dokter Jeroen kan hij zelf het effect van zijn behandeling ervaren 😜.

Een ware ambassadeur van PRS voor de knie!