Skip to main content

Ik wilde af van mijn voetbalwenkbrauw

Vorig jaar 30 januari, ijzel en code rood voor het verkeer. Ik viel met mijn hoofd op een betonsierblokje direct op mijn wenkbrauw. Mijn wenkbrauwen had ik een jaar eerder laten behandelen en zagen er op dat moment perfect uit. Nu zou de rechterwenkbrauw een voetbalwenkbrauw worden. Na een kundig hechten door een huisarts, heb ik een mail naar Stevens gezonden voor advies. Hij stelde voor: tzt een stamcel injectie.

Negen maanden later maakte ik een afspraak met Stevens, in de veronderstelling dat het alleen een stamcelinjectie betrof. Tijdens het consult bleek dat de op de site gegeven prijs voor deze injectie de ‘surplus’prijs was bij een normale lipofilling. Aan de ene kant niet erg. Ik had willen voorstellen om bij de behandeling gelijk de neusplooien en de kringen onder de ogen mee te nemen. Deze stoorden mij en gaven een vemoeide indruk. Nog geen maand later kon de behandeling plaats vinden.

De verdere behandeling verliep als vanouds en zoals ik gewend was: Perfect! Snel, doeltreffend, professioneel en met persoonlijke aandacht. Naast de lipo werd een stamcel injectie gegeven IN het litteken en de linkerwenkbrauw werd met extra filling opgehoogd om beide weer gelijk te trekken. Ook extra vet werd bewaard. Voor dit zou verlopen belde de secretaresse om mij hieraan te herinneren.

Nu, 4 maanden later is het gezicht is weer vol, de huid stevig, word ik 15 jaar jonger geschat en vraagt men beleefd naar mijn rijbewijs als ik 65+korting wil krijgen. De wenkbrauwen staan weer gelijk en het litteken is volledig verdwenen. Dankzij de stamcel injectie.

Mvg

MM