Skip to main content

Golfpro na 5 jaar pijn en beperkingen met 1x PRPS al 100% pijnvrij!

De linkerknie is eigenlijk gewoon fantastisch, ik ben golfleraar en kon de laatste vijf jaar niet eens een kwartiertje halve swings oefenen van de pijn aan mijn linkerknie en na de injectie ben ik een jaar volledig pijnvrij geweest!!! Ben nu weer gewoon volop aan het golfen en surfen ook geen probleem.
Dus van pijn 7 tot 8 naar 0 wat in mijn ogen ronduit spectaculair is!

Rechterheup leek ik eigenlijk nauwelijks verschil te voelen maar het is wel zo dat ik al een jaar lang geen pijnstillers meer neem en voorheen bijna drie keer per week dus ook progressie, niet zoals de knie maar wel verbetering zou zeggen van pijn 8 naar pijn 4 gegaan.

Ik was afgelopen maandag, ander half jaar na de eerste behandeling, bij u voor een consult en ik wil graag opnieuw afspreken voor herhaal injectie in de rechterheup en linker knie. Ik wil risico op het terugkeren van de pijnklachten voorblijven en na weer intensief gesport en gewerkt te hebben als golfleraar voel ik weer wat ongemak terugkomen. U heeft me eerder uitgelegd dat als niet alle schade is gerepareerd die ik had, opnieuw intensief sporten nieuwe klachten zou kunnen geven. Zie er vol vertrouwen naar uit weer ‘mezelf te repareren met mijn PRPS’ want ik wil vanzelfsprekend actief blijven met mijn sport.